00 31 (0)475 350 251 info@bourgero.nl

Laten we de broodnodige onderwijs- en bijlesondersteuning voor de leerlingen niet vergeten!

De Corona Covid-19 pandemie is nog lang niet op z’n retour, maar er gloort licht aan het einde van deze tunnel: in diverse landen zijn vaccinatieprogramma’s gestart en in Nederland starten we op 8 januari 2021. Ondanks dat zal het vast nog lang duren voordat iedereen en in alle (Europese) landen is ingeënt en dus zullen de reisbeperkingen nog wel een tijdje aanhouden. dus voorlopig nog geen School’s Out Frankrijk. Helaas! Maar wel in Nederland dus.

De achterstanden die de leerlingen in het PO en VO oplopen (en hebben opgelopen) zijn groot en wetenschappelijk aangetoond. Ondanks alle inspanningen van alle leerkrachten, docenten, directies en leerlingen is afstands- en hybrideonderwijs simpelweg niet het antwoord op het gemis van ‘les in de klas’.

Voor al die leerlingen die NU een steuntje in de rug nodig hebben en die NU voor hun SE zitten en (over minder weken dan het nu lijkt!) voor hun Centraal Eindexamen klaar moeten zijn (en al merken dat ze een goed fundament uit het vorig schooljaar en dit jaar, missen), zijn er de gerichte bijles programma’s van School’s Out Nederland.

Voor meer info, ga in de keuzebalk naar School’s Out Nederland en lees alles over de mogelijkheden. Aanmelden kan ook direct op de site.

december 2020