00 31 (0)475 350 251 info@bourgero.nl

Zoals we al in eerdere publicaties schreven: Corona heeft z’n tol, ook op onderwijsgebied, geeist. En de overheid heeft voor de eindexamenkandidaten van dit jaar weer een aantal versoepelingen toegezegd. Maar het eindexamen komt er wel en jij wil natuurlijk een zo goed mogelijk resultaat met als het even kan ook wiskunde gewoon op die lijst met een voldoende! Wij kunnen je daar heel gericht bij helpen. En wij zijn zelfs zo overtuigd van onze aanpak en resultaten dat we een uniek voorstel hebben:

schrijf je nu in voor een stoom- of spoedcursus Wiskunde CE-examen VMBO GL of TL en wij garanderen je dat je minimaal een 5,5 zult halen als CE-cijfer…of anders ontvang je het betaalde lesgeld van ons terug!*)

Natuurlijk zijn hier voorwaarden *) aan verbonden. Tijdens het intake-gesprek zullen we samen doornemen welke onderdelen van het examen voor jou de grootste struikelblokken zijn en welke aanpak het beste bij jou zal passen. Je zult gemotiveerd moeten zijn om daadwerkelijk ‘aan de bak te gaan’ , want die inspanningen van jou zijn natuurlijk ook essentieel.

*) Samenvatting voorwaarden: lesblokken van 2 klokuren aaneengesloten, zo veel en zo vaak als nodig blijkt (ter onze beoordeling), maximaal 3 leerlingen per lesblok, per leerling maximaal 3 aparte onderdelen die gericht aandacht behoeven / moeten worden ondersteund (zoals bijv gonio, 2e graads vergelijkingen, inhoud- en oppervlakte berekeningen etc: zie ook www.examenblad.nl voor alle specifieke eisen voor het wiskunde-examen SE en CE), per lesblok alleen leerlingen met hetzelfde gekozen onderwerp. Inschrijving en start van je lessen dient uiterlijk 6 weken vóór jouw CE wiskunde-examendag te zijn!

Mocht dan, ondanks onze en jouw inspaningen, het jou niet zijn gelukt om voor je CE-wiskunde (ten bewijze dien je uiteraard je originele CE-lijst te tonen) een 5,5 of hoger te scoren voor wiskunde, dan betalen wij het lesgeld van de bloklessen (van de dus vooraf afgesproken onderwerpen) terug. Lessen die niet aan deze onderwerpen zijn besteed dan wel alleen aan examentrainingen of andere onderwerpen, komen niet voor deze regeling in aanmerking. De teruggave bedraagt 100% van het door jou betaalde lesgeld van de eerste (max) 10 lessen en 50% van het betaalde lesgeld van de lessen na de 10e les.

maart 2022